fredag den 12. juni 2009

Oh, Celine!


Som Amina skriver er eksamenerne i fuld gang, og jeg sidder selv om googler hypothalamus pt, for at finde hoved og hale i biologien. For mit vedkommende handler det om at begrænse mine overspringshandlinger. Men jeg faldt lige over disse billeder fra Phoebe Philo's debut kollektion for Celine. Jeg er vil med jakkernes enkle snit og grafiske udtryk, materialerne og farverne. Især kombinationen af den ferskenfarvede jakke og de stækt blaa bukser øverst!
Jeg tror jeg maa begive mig ud i regnen og ned i 7/11 snart efter cola og chokolade - usunde, upolitiske tilskud, men desværre efterhaanden en nødvendighed. Jeg tror jeg har brug for at blive skyllet igennem, og jeg har faktisk ikke meget imod at det regner. Det er ret hyggeligt. 
God formiddag, J

Marc Jacobs + Anna Sui- Det er ingen hemmelighed at jeg har en meget stor kærlighed til både Marc Jacobs og Anna Sui. og i denne lille video sidder de to gamle venner sammen og hygger. Jeg ved ikke helt hvad det er med de to designere hvis tøj får mit hjerte til at smelte men måske er det deres evne til at blande vilde mønstre og få det hele til at se lidt vildt ud samtidig med at det ser helt enkelt ud .. Anyways denne film var et godt lille break midt i eksamens læsningen som jeg endelig er kommet igang med .