tirsdag den 5. maj 2009

Goodbye lovers

Som Julie har skrevet var det idag 3.g'ernes sidste skoledag og jeg må sige at jeg var en af de mere uheldige i forhold til karamelkastning da jeg sad lige ved døren. derudover var der også rent fest på skolen da 3.g'erne battlede om at have den vildeste fest i timerne. Selv er jeg også rent mentalt klar til læseferie - men nej, der er lige 2 uger igen. smuttede dog lige en tur over til dem i kongens have og drak en øl efter jeg havde været på en mindre shoppetur med Charlotte fra min klasse. Har dermed købt tøj 3 ud af de sidste 4 dage .  LÆKKERT. 
Men jeg må erkende at jeg kommer til at savne de kære 3.g mennesker som indtil videre altid har været en del af mit gymnasie liv. Goodbye lovers ! - you'll be missed . 
Nu vil jeg så rende rundt i lange timer og vente på at prøveplanen bliver offentliggjort kl. 00.10. kryds fingre for at jeg ikke skal op i kemi!!!

- nedenfor et lille udpluk af de sidste dages fund. 


billeder: kjole fra Topshop, t-shirt fra Monki, Shorts fra Topshop.
derudover: lilla kjole fra Urban Outfitters, sorte jeans fra Topshop, blå sko med hvide prikker fra Monki, Kjole fra Monki & Chanel Blue satin neglelak  

Riccardo, my love

... I morgen bliver min skæbne bestemt ang. eksamen, hvilke fag jeg skal op i, og hvilke jeg er færdige med for good. 3.g'erne har taget afsked med Rysensteen (dette betydende karamelkastning i klasselokalerne konstant... nogen kom bedre ud af det end andre), og nu virker enden paa gymnasietiden pludselig nærmere end nogensinde før. Eftermiddagen har jeg tilbragt med min veninde Agnes og filmene The Spirit (fra producenterne af Sin City) og Rachel's getting married, en film om en belastet kvinde, som med traumatiske oplevelser i bagagen skal konfrontere sin familie under hendes søsters bryllup. I aften staar den paa god mad og ParadisIS paa Vesterbros Torv med Agnes, Christian og Kristoffer. 
Jeg synes forresten at jeg ville dele en mindre kærlighed, Riccardo Tisci for Givenchy, som i en længere tid har præget mit klædeskab. 
God aften, 
Julie