mandag den 4. maj 2009

1. majTrods daarligt netværksforbindelse, fik vi 1. maj formaaet at forene en større vennegruppe i Fælledparken. Traditionen tro havde vi medbragt tonsvis af øl, samt klædt os som ville solen skinne natten ud. I det fjerne rungede lyden fra live-musik, en bas der sammen med den lunkne øl dulmer og beroliger. Gymnasieelever, nøgne mennesker, flinke flaskesamlere, aldrende, onanerende mænd i buske, børnefamilier med unger med rødbrændte kinder... Alle var der, alt var paa sin plads. Og efter en lang dag i Fælledparken drog jeg videre til Kødbyen, for at brænde det sidste krudt ud, bruge den sidste energi oplagret igennem dagen. 
Jeg haaber alle havde en dejlig 1. maj!

Mandags retard


billed: the cobra snake
lider af total mandags rastløshed .
- Pjækkede fra første modul. steneren skoledag med en engelsklærer der piver - så bliv dog hjemme hvis du er syg. weekends gossip. for mange smøger osv osv osv. 
så jeg tog på fisketorvet med Malene for et lille kig - intet spændene men fandt dog en meget sød kjole fra topshop som lige kom med hjem .. og fandt endelig et par jeans som passede i taljen men selvfølgelig ikke i længden så nu må jeg se om jeg kan finde den på deres hjemmeside og skal også lige spørger mor om den blazer jeg fandt. 
nu skal jeg så til at lave spansk aflevering som var til i dag og stene endnu mere .. 
- lider af total mandags rastløshed.