søndag den 3. maj 2009

fremtidsminde


I slutningen af marts begyndte vejret allerede at blive mildere. Træerne stod stadig nøgne, og solstrejfene var endnu sjældne. Omkring os udsprang duften af forår, en sødme der bekræfter en i teorien om, at efter vinteren kommer varme. Midt i alt dette havde jeg fødselsdag! Minderne fra den weekend er grundlaget for fremtidige oplevelser. Da mine venner spurgte hvad jeg ønskede mig, svarede jeg fest (af mangel på kreativitet)... og de gav mig fest: En stor papkasse, transporteret i en stor ikeapose, fyldt med vin, øl, flag, chokolade og påskeliljer! årh, hvor jeg dog elsker at have fødselsdag!

First one out Pt. 2


Nu synes jeg det var på tide at jeg skrev mit første indlæg her på bloggen . 

Som Julie skrev er vi ud af til meget forskellige piger men når man graver lidt finder man flere ligheder end forskelle. 
Så velkommen til vores liv og alt hvad der følger med .


xxx Amina

... watch and desire
I onsdags spillede min ven Mathias og hans band Insistors til play it på Stengade, hvilket vi var et par venner der var inde og høre. Her indtjente drengene endnu en sejr og respons i form af klapsalver fra et medtaget publikum. Bandet består af Lui på bas, Theis på trommer og Mathias som synger og spiller guitar. Tjek deres musik ud på www.myspace.com/insistors. 
Billederne er fra Stengade, samt deres øvelokale.


FIRST ONE OUT


Dette er det første indlæg i vores blog! 
Efter lang tids omtanke har vi nu besluttet os for, at lave en blog der sætter fokus på de ting, der rør sig i vores liv og hverdag. Det inkluderer groteske branderter, byture og nattevandringer, lunken kærlighed, venskab, taberøkonomi, skoletræthed, mode og hverdagskaos. 
Amina og jeg er modsætninger på mange fronter, men når det gælder livet i al almindelighed mødes vi i fælles interesser og oplevelser,  hvilket vi vil illustere her på bloggen!
Vi håber at I får glæde af bloggen!
Julie